Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
 
 
 
Το μενού μας
Ο Νικόλας | Ταβέρνα Καλλιθέα Βοιωτία

Στην ταβέρνα μας “Ο ΝΙΚΟΛΑΣ” φροντίζουμε καθημερινά για την άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας, με νόστιμα και μοναδικά πιάτα που φτιάχνουμε με μεράκι και αγάπη, εμπνευσμένοι από παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας και παράδοσης.

Τα πιάτα μας διαλεγμένα με μεγάλη φροντίδα από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, εμφάνιση και ποσότητα ανάλογη της φήμης μας. Λαχταριστά ορεκτικά και δροσερές φρεσκοκομμένες σαλάτες, που θα σας ανοίξουν την όρεξη με τον καλύτερο τρόπο. Στην συνεχεία μπορείτε να γευτείτε κυρίως πιάτα με εκλεκτά κρέατα στη σχάρα.

 
 
 
 
 
 

Κατόπιν παραγγελίας

μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς μαγειρευτά φαγητά, πίτες και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας. Σε μεγάλες εορτές και κάποια σαββατοκύριακα φτιάχνουμε σούβλες όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, αρνί κ.α. που μπορούν σίγουρα να σας ξετρελάνουν.
...
 
 
 
 
 

Ολοκληρώστε το γεύμα σας με κρασί εκλεκτής ποιότητας, παγωμένες μπύρες, τσίπουρο,
ούζο και αναψυκτικά της επιλογής σας.

Όλες οι αυθεντικές γεύσεις της Βοιωτίας μέσα από τα πιο διαλεχτά προϊόντα, ντόπια κρέατα από δικό μας παραγωγό και φρέσκα λαχανικά, όπως αυτά που θα χρησιμοποιούσαμε αν μαγειρεύαμε στο σπίτι μας για την οικογένειά μας.

Σας περιμένουμε στην ταβέρνα μας για να απολαύσετε το μενού μας, το οποίο προσφέρουμε σε ιδιαίτερα
προσιτές τιμές ώστε να μπορεί να το απολαύσει ο καθένας.