Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΤΥ
 
 
 
Εκδηλώσεις - Πάρτυ
Ο Νικόλας | Ταβέρνα Καλλιθέα Βοιωτία

Στην ταβέρνα μας “Ο ΝΙΚΟΛΑΣ”, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων. Οποιαδήποτε σημαντική εκδήλωση της ζωής σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα στην ταβέρνα μας. Ο επαγγελματισμός μας, η καταπληκτική κουζίνα μας, ο όμορφος χώρος μας σε συνδυασμό με την καλή σας διάθεση θα κάνουν κάθε εκδήλωση μοναδική.

Η όμορφα διακοσμημένη κλειστή αίθουσα της ταβέρνας μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 120 καλεσμένους και η δροσερή αυλή μας γύρος στους 200, παρέχοντας άψογο service και όλα όσα χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί, επιτυχώς, μια κοινωνική εκδήλωση ή κάποιο πάρτυ.

 
 
 
 
 
 

Απευθυνθείτε σε εμάς για διοργάνωση:

Γάμων, Βαπτίσεων, Παιδικά Πάρτυ, Χοροεσπερίδες κ.α.

Είμαστε κοντά σας για την οργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσής σας με κάθε λεπτομέρεια, για να γίνουν οι μεγάλες σας στιγμές, αξέχαστες στιγμές για πάντα.

...
 
 
 
 
 

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας θα φροντίσει για την ομαλή διεξαγωγή και την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. Μαζί θα διαμορφώσουμε το μενού, με βάση τις δικές σας επιλογές και προτιμήσεις. 

​Επίσης, μαζί θα αποφασίσουμε για τη διακόσμηση του χώρου και, φυσικά, για τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες.

Η εμπειρία ετών που διαθέτουμε σας εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση και περιποίηση
των καλεσμένων σας.